LASERBRANDEN VAN UW FOODPRODUCTEN

Milieuvriendelijk markeren van uw foodproducten

Bij Looije Packing zijn we specialist in het verpakken van uw versproducten. Dit doen wij dagelijks en met de grootste zorg en aandacht. Naast het inpakken en ompakken, kunnen wij uw producten voorzien van milieuvriendelijke labeling!

Vaak wordt gekozen voor papieren markering, maar middels een unieke lasertechniek is het nu ook mogelijk om uw fruit milieuvriendelijk te labelen. Daarmee geeft u uw consument niet alleen zekerheid over de afkomst en kwaliteit van het product, maar geeft u ook aan dat u oog heeft voor het milieu!

Kwaliteit en houdbaarheid blijven behouden

Bij Looije beschikken wij over een laserapparaat waarmee wij - heel eenvoudig en volgens de laatste Europese wetgeving - uw logo, tekst of eigen boodschap in de schil van uw fruit kunnen laseren. Dit gebeurt zonder contact te maken met het fruit en middels natuurlijk licht. Het laserapparaat is uitvoerig getest en wij kunnen u verzekeren dat laseren geen invloed heeft op de kwaliteit en houdbaarheid van uw producten. Het apparaat voldoet aan de laatste Europese wetgeving en is foodsafe, wat betekent dat hij ook geschikt is om biologische producten te laseren.

De laserbrander kan gebruikt worden op veel verschillende soorten fruit. Het maakt niet uit hoe groot de vrucht is, welke vorm deze heeft of hoe dik de schil is. Onze laser zorgt ervoor dat al uw vruchten van uw eigen label voorzien worden. Bovendien kan het label, logo of de boodschap makkelijk en snel gewijzigd worden.

Looije packing laserbranden 2

Voordelen van een lasermarkering op een rijtje:

  • Milieuvriendelijker doordat er geen plastic of papieren verpakkingen of labels meer nodig zijn;
  • Kwaliteit en houdbaarheid van de vrucht blijven behouden;
  • Logo, tekst of boodschap is blijvend en draagt bij aan herkenbaarheid (marketing);
  • Uitstraling van het logo kan snel gewisseld worden. U hoeft dus geen verpakkingsmateriaal met logo op voorraad te hebben;
  • Markering gebeurt met natuurlijk licht waardoor het beter is voor uw natuurlijke en biologische producten dan papier, lijm, inkt, etc.
  • Omdat lasermarkering bijdraagt aan het verminderen van afval wordt de ontwikkeling van deze technologie financieel ondersteund door het Eco Innovation Program van de Europese Commissie.
Looije packing laserbranden 3
Aubergine voorbeeld
Divers fruit voorbeeld
Meloen voorbeeld
Pruim voorbeeld

Meer informatie?
Neem contact op met Florian Prins of Marcel Lijmbach.

Contact

Looije Packing Marcel Florian CTA 600px