Partnership Looije Packing & Varekamp Coldstores Holland B.V.

 

Op ABC Westland in Poeldijk werkt Looije Packing circa 15 jaar samen met Varekamp. De locatie, in het hart van het Westland, is zeer geschikt voor (inter)nationale aanbieders van groente en fruit.

 

De samenwerking tussen Varekamp en Looije Packing is meer dan goed, omdat wij weten wat we aan elkaar hebben en waar wij goed in zijn. Door regelmatig met elkaar om tafel te zitten, weten wij wat er bij elkaar speelt. De kracht van onze samenwerking zit hem in de beste ideeën bij elkaar naar boven halen en oplossingen bedenken voor elkaars vraagstukken.

 

Met een capaciteit van 7000 palletposities, verdeeld over 26 koelcellen, is Varekamp een perfecte partner voor Looije Packing. Elke koelcel heeft zijn eigen instellingen, waardoor wij kunnen inspelen op de optimale opslagcondities van elk product. Voor Varekamp is het belangrijk om een betrouwbare partner in huis te hebben die gemakkelijk grote orders groente of fruit kan verwerken. Varekamp is verantwoordelijk voor de in- en uitslag en voorraadbeheer. Doordat Looije Packing inpandig bij Varekamp zit, is er geen transport nodig. Dit voordeel, in combinatie met onze ervaren werknemers, zorgt ervoor dat er snel geschakeld kan worden. Hierdoor zijn wij zeer flexibel en kunnen we vaak nog op de dag zelf de orders verwerken.

 

Het ontzorgen van de klant staat in het partnerschap centraal. Door deze constructie kunnen beide bedrijven een one-stop shop oplossing aanbieden en heeft de klant in één keer alles geregeld. Met duidelijke afspraken kunnen wij onze werkzaamheden tegen scherpe tarieven aanbieden. Daarnaast geven wij onze klant de garantie dat afspraak ook écht afspraak is en er geen verrassingen achteraf zijn.

Meer informatie?
Neem contact op met Florian Prins of Marcel Lijmbach.

Contact

Looije Packing Marcel Florian CTA 600px